Balotelli: Rekao sam majci da dolazim u Bresciu, ona je samo plakala

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Italijanski fudbaler Mario Balotelli rekao je danas da je njegova majka plakala od sreće kada joj je rekao da će preći u Bresciu.


Balotelli je rođen u Palermu, ali se preselio u Brešu sa dvije godine. Porodica koja ga je usvojila još živi u tom gradu, iako je njegov otac nedavno preminuo.

Dolazak Balotellija u Bresciu za njega predstavlja povratak kući, iako nikad nije nosio dres tog kluba.

"Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dođem u Bresciu... Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako sretna. Moj otac je iz Breše, njegov san je bio da me vidi u ovom dresu", rekao je Balotelli na zvaničnom predstavljanju.

Balotelli je u Bresciu stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Olympiqueom iz Marseja.

"Nemam strah od neuspjeha. Želim da podržim svoje saigrače, kao što želim da i oni mene podrže. Moj cilj je da pomognem ovom timu da raste", rekao je Balotelli.

Jedan od razloga zašto je izabrao Bresciu je i njegov cilj da bude dio tima Italije za Evropsko prvenstvo 2020.

"Ciljam mjesto u reprezentaciji za EURO 2020. Razgovarao sam sa Mancinijem kada mi je čestitao rođendan... Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mjesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negdje drugdje", rekao je Balotelli.

 

( Beta)

Pošaljite Facebook komentar