El Mundo Deportivo: Real će Modrića predstaviti u ponedjeljak

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ne, sportski trenutak ljeta ipak se nije dogodio u petak. Na, sada već, mitski potpis Luke Modrića za Real Madrid trebat će još malo pričekati, ali strani mediji su suglasni kako nema dvojbe da će najmučnijoj transferskoj sapunici vrlo skoro doći kraj. Razlikuju se samo u procjeni tog iščekivanog termina.

Luka Modrić / 24sata.info

Katalonski sportski dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako je trenutak za to zakazan u ponedjeljak.

''Preostale su za rješiti samo formalnosti ugovora između klupskih pravnih službi. Real će Modrića predstaviti u ponedjeljak'', stoji u tekstu.

AS je nešto ograđeniji te tvrdi kako će uporni Daniel Levy taktizirati do 31. avgusta, posljednjeg dana prelaznog roka, valjda ne bi li iskamčio hiljadu eura više u blagajnu Tottenhama. 

''Modrić i dalje trenira u iščekivanju drame koja je obilježila ovo ljeta. U Tottenhamu ne insistiraju previše na transferu i sve bi moglo biti ostavljeno za posljednji dan prelaznog roka. Daniel Levy mogao bi taktizirati sve do petka kasno navečer, a Modrić trenirati sam u Tottenhamovu kampu još sedam dana'', piše AS.

Svoje tvrdnje potkrijepljuje činjenicom da Nuri Sahin ide na jednosezonsku posudbu u Liverpool dok Spursi i dalje pokušavaju dovesti Šahtarovog Williana, prenosi Večernji.

- Nadam se da će Upravni odbor kluba respektirati moje želje. Ne žalim što sam došao u Donjeck, ali volio bih otići u Tottenham - poručio je Brazilac.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar