Vettel: Ono što radimo u Maranellu izgleda obećavajuće

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ferrari je jedina ekipa koja je ove sezone u par navrata ozbiljno zaprijetila Mercedesu, a Sebastian Vettel je zabilježio tri pobjede te je sezonu završio kao trećeplasirani u poretku vozača.

Sebasitian Vettel / 24sata.info

I dok iz Red Bulla vjeruju kako njemačka ekipa ima preveliku prednost za 2016., Scuderijin vozač ipak vjeruje da se slika može promijeniti jer ono što pripremaju u Ferrariju izgleda obećavajuće, prenosi portal Gp1.

“Mislim da je na kraju stvar vrlo jednostavna: napravili smo velike stvari ove godine, približili smo se Mercedesu, ali ne dovoljno blizu da možemo reći kako su nam na dohvat ruke. I dalje nismo favoriti i naš cilj je to promijeniti, trebamo poboljšati bolid i pogonsku jedinicu jer smo i dalje slabiji na oba područja.”

“Razlog još jedne odlične godine za Mercedes nije samo pogonska jedinica ili samo bolid, to je kombinacija stvari. Imaju odličan bolid i značajno su ga poboljšali u odnosu na prošlu godinu. Očekujemo da će nastaviti s tim, pa svatko tko ih želi izazvati i pobijediti mora napraviti bolji posao.”

“To je naš cilj, pojaviti se sa snažnijim bolidom i pogonskom jedinicom. Snažnija pogonska jedinica nije samo više snage, tu postoje i druge stvari. Ne znam što se događa iza zatvorenih vrata drugih ljudi, ali znam što se događa u Maranellu i to izgleda vrlo obećavajuće. Međutim, bolid moramo donijeti na stazu da vidimo gdje smo”, rekao je Nijemac.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar