Mjesta ima za samo jednog vozača broj 1

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton i njegov timski kolega Nico Rosberg su prije nekoliko dana od svog šefa upozoreni kako će Mercedes razmisliti o promjeni vozačke postave ako njihovi narušeni odnosi počnu predstavljati problem za atmosferu i rad u ekipi.

Lewis Hamilton / 24sata.info

Iako je situacija u timu napeta, oba vozača imaju ugovore za naredne sezone, a Nico u 2016. mora dati sve od sebe kako bi konačno prekinuo Lewisove bolje rezultate od dolaska u tim 2013. godine. No, trostruki svjetski prvak djeluje samouvjereno te dodaje da u timu ima mjesta za samo jednog ‘vozača broj 1′.

“Postoji ‘trenje’. Kada mi je bilo 13 godina, otišao sam se utrkivati u Italiju. Kad sam stigao, on je bio zlatno dijete. Dolazio bi u helikopteru i imao je najbolje od svega. Ali postali smo prijatelji nakon naše prve zajedničke utrke, on je vodio cijelo vrijeme, a ja sam bio iza njega. Zatim sam ga prestigao u zadnjem krugu. Sada smo u Formuli 1 i on više nego ikad želi napraviti rezultat. Međutim, mjesta ima samo za jednog vozača broj jedan”, prenosi Lewisovu izjavu portal GP1.

Šef Toto Wolff je uvjeren da su i Hamilton i Rosberg shvatili njegovu poruku.

“Nico i Lewis jako dobro znaju što je to značilo. Uloga koju igra timski duh je uvijek podcijenjena”, rekao je Austrijanac.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar