Horner vjeruje da će Mercedes dominirati i iduće godine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šef Red Bulla Christian Horner vjeruje da će Mercedes i treću godinu zaredom dominirati i nije siguran hoće li ih itko pobijediti.

Lewis Hamilton / 24sata.info

Najveći Mercedesov konkurent je Ferrari koji je ove sezone sa Sebastianom Vettelom došao do 3 pobjede, dok je njemačka ekipa uzela preostalih 16. Upravo zato Horner misli da će Mercedes prenijeti svoju prednost u iduću sezonu, dok će ostale ekipe gledati prema 2017. godini i velikoj promjeni tehničkog pravilnika.

”Mislim da su pravila vrlo stabilna za sljedeću godinu i evidentno je da će Mercedes samo nastaviti dominaciju”, rekao je Britanac za ESPNF1. ”Oni jednostavno imaju ogromnu prednost koju druge ekipe moraju sustići.”

"Ne znam što će kladionice ponuditi, no ne mislim da postoje velike šanse da će neko pobijediti Mercedes.”

Horner također smatra da njegova ekipe nikada nije posjedovala dominaciju kakvu ima Mercedes, te smatra da to nije dobro za sport i za same navijače koji priželjkuju bolji show, prenosi portal gp1.

”Mislim da su predvidljivi serijski rezultati i serijsko pobjeđivanje teški za bilo koji sport. I mi smo bili optuživani, no nikada nismo imali ovakav kontinuirani niz uspješnosti”, zaključuje Christian.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar