Wolff: Rivalstvo između Hamiltona i Vettela bi moglo postati jedno od najvećih u historiji

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Lewis Hamilton i Sebastian Vettel dominiraju Formulom 1 zadnjih nekoliko godina i njihovi rekordi će zasigurno biti upisani u historijske knjige.

Vettel i Hamilton / 24sata.info

Nijemac je prelaskom u Ferrari otvorio novo poglavlje u svojoj karijeri i trenutni je cilj pobijediti Mercedes i vratiti naslov prvaka u Maranello. Iako je Vettel ove godine pobijedio tri puta i trenutno je drugi u poretku vozača, talijanska ekipa mora i dalje napredovati da bi se redovito borila za pobjede.

Sve nam to skupa garantira sjajnu sezonu iduće godine, a žestoka borba za prvenstvo bi se mogla svesti na samo dva vozača – Hamiltona i Vettela. Britanac već ima jednog snažnog rivala unutar tima, no navijači priželjkuju bitku s drugim vozačima i timovima. Upravo bi zato Nijemac mogao biti glavni protivnik, te bi mogli niz sezona gledati ljutu borbu dvojice velikana u Ferrariju i Mercedesu, prenosi gp1.

 ”Obojica su u dobrim bolidima i ovo bi moglo postati jedno od najvećih rivalstava u historiji Formule 1”, rekao je šef Mercedesa Toto Wolff. ”Lewis već ima jednog rivala unutar tima, pa je i to dobro.”

Austrijanac je pozdravio rastuću formu tima iz Maranella i naglasio da je konkurentni Ferrari dobra stvar za sport i navijače.

”To je odlično za sport i gurat će nas naprijed. Očekujemo da će Ferrari biti snažan iduće godine. Pokazali su odličnu formu ranije nego što smo očekivali i opet ste mogli vidjeti kako je Sebastian pred kraj utrke imao dobar ritam. Veselimo se dobroj borbi iduće godine”, zaključuje Wolff.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar