Vettel želi da Ferrari zadrži Raikkonena

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Prema riječima Ferrarijevog šefa Maurizija Arrivabenea, kandidata za mjesto u drugom Scuderijinom bolidu ima puno, ali Sebastian Vettel želi da njegov timski kolega i prijatelj zadrži svoje mjesto u talijanskoj ekipi.

Kimi Raikkonen / 24sata.info

O tome će, naravno, odlučivati Arrivabene i predsjednik Ferrarija Sergio Marchionne, a uvjet za Raikkonenov ostanak su isključivo rezultati. Finac za sada ima podršku svog timskog kolege i četverostrukog svjetskog prvaka:

“Kimi će uskoro biti vozač kakvog svi znamo. Prolazi kroz sezonu koju obilježavaju usponi i padovi, ali govorimo o talentu zahvaljujući kojem njegova vožnja može biti blizu savršenstva. Istina je da je ove godine radio neke male pogreške, ali u određenim trenucima nije imao sreće pa mislim da situaciju treba gledati s obje strane.”

“Naravno da bih želio nastaviti s njim. Imamo odličan odnos i motiviramo jedan drugoga, ali nije na meni da odlučim. Ne znam detalje. Ono što je sigurno je to da će Ferrari napraviti ispravnu procjenu za budućnost”, rekao je Vettel.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar