Vettel: Treba nam savršeni vikend da pobijedimo Mercedes

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sebastian Vettel je rekao da Ferrari treba savršeni vikend kako bi imali šanse pobijediti Mercedese na ovosedmičnoj VN Austrije.

Sebastian Vettel / 24sata.info

Nijemac je na prošloj utrci imao problem s bolidom koji ga je eliminirao iz prve kvalifikacijske runde, a timski kolega Kimi Raikkonen je vlastitom pogreškom pokvario svoj nastup na stazi Gilles Villeneuve. Četverostruki svjetski prvak, koji je slavio u Maleziji, smatra da Ferrari treba biti savršen ako žele pobijediti na Red Bull Ringu, ali zna da samo to neće biti dovoljno.

“Uvijek se nastojimo boriti za pobjedu. Znam da imamo jak paket i jak bolid ove godine pa ako sve bude u redu, trebali bi ponovno biti u vrhu, pogotovo ovog vikenda u subotu.”

“Ovo mjesto je odlično, kao i staza. Mislim da svi uživamo kada dođemo ovdje. Ali moramo biti realni. Prije svega, znamo da nam treba besprijekoran, savršen vikend te se možda nadati da će oni imati mali problem. U normalnim okolnostima ih je dosta teško pobijediti jer su i dalje favoriti te još uvijek imamo dosta veliki zaostatak.”

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar