Ecclestone: Hamilton je najbolji svjetski prvak u povijesti Formule 1

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Bernie Ecclestone nikada nije skrivao oduševljenost načinom na koji Lewis Hamilton djeluje izvan staze i nakon trkaćih vikenda.

Bernie Ecclestone / 24sata.info

Hamilton svojim imenom i brendom pokriva svijet sporta, glazbe, mode, a prisutan je na gotovo svim društvenim mrežama i vrlo otvoreno pristupa svim svojim navijačima diljem svijeta.

Mnogi kritiziraju Formulu 1 zbog njene zatvorenosti prema određenim društvenim sferama, dok Ecclestone misli da upravo njegov sunarodnjak otvara i promiče sport među ljudima.

”On je najbolji svjetski prvak kojeg je Formula 1 ikad imala, fantastičan je”, rekao je Bernie za Sky Sports F1. ”On doseže do različitih ljudi. Lewis može otići bilo gdje na svijetu i ljudi ga prepoznaju i bez F1 uniforme. Ne znam nijednog drugog vozača koji to može napraviti.”

Ecclestone je već ranije rekao da vozači poput Vettela i Rosberga ne rade dovoljno na promidžbi sporta i da su djelomice krivi što Formula 1 nije popularnija u Njemačkoj. Naravno, Bernie na stvari gleda sa strogo poslovnog aspekta i rijetko je kada u svojoj karijeri propitkivao ono što se ne tiče širenja brenda Formule 1.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar