Teško da se ponovi loša forma s VN Monaka

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Williamsov tehnički direktor Pat Symonds je uoči ove sezone rekao da je FW37 zadržao karakteristike svog prethodnika pa je bilo za očekivati nešto slabiji nastup na prošlotjednoj VN Monaka.

Felipe Massa / 24sata.info

Međutim, ekipa iz Grovea je imala katastrofalne performanse na ulicama kneževine; Valtteri Bottas i Felipe Massa su ciljem prošli kao 14. i 15., a bez riječi je ostao i sam Symonds.

“Nema isprike. Prošle godine smo imali istu stvar i očito ništa nismo naučili iz toga”, rekao ja Pat Symonds za Auto Motor und Sport.

Felipe Massa se slaže, ali vjeruje da je Monako bio iznimka te da će Williams puno bolje performanse imati na sljedećim utrkama.

“Trpjeli smo na slobodnim treninzima, u kvalifikacijama i u utrci pa nisam siguran da su to bile samo gume. Mislim da se to više neće dogoditi. To je bila najgora staza za nas pa sam uvjeren da će naš bolid biti bolji u Kanadi i Austriji, a možda i na Silverstoneu. Ne znam koje nove dijelove imamo za Kanadu, ali u Austriji bi definitivno trebali napraviti veliki pomak”, optimističan je Brazilac.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar