Bottas: Ferrari nije jedina atraktivna ekipa

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Valtteri Bottas je u svojoj trećoj sezoni u Formuli 1, a već ima status poželjnika među mnogim visokorangiranim timovima.

Valtteri Bottas / 24sata.info

Finac je prošle sezone impresionirao struku i navijače, dok ove godine u manje konkurentnom Williamsu nastavlja zauzimati solidne pozicije. Iz tog je razloga 25-godišnjak prošlih mjeseci bio spominjan kao mogući nasljednik Kimija Raikkonena u Ferrariju, no trenutno se sve pridodaje medijskim špekulacijama. Sada se i sam Finac osvrnuo na svoju budućnost, te je naglasio da su opcije raznolike i da je on još uvijek daleko od konačnih odluka.

”Ferrari je mitološki brend s posebnom privlačnošću i njegova crvena boja je postala dio legende o Formuli 1”, rekao je Bottas za La Gazzetta dello Sport. ”No, postoje i druge ikone i brendovi poput Mercedesa i Williamsa.”

Zanimljivo je da je Bottas spomenuo upravo Mercedes jer je njegov menadžer Toto Wolff trenutni šef njemačke ekipe. Stoga se opravdano pretpostavlja da je Finac usko povezan i s Mercedesom, te da će mu karijera zasigurno ići uzlaznom putanjom. Bottas se za kraj osvrnuo na trenutno stanje u prvenstvu i formu svoje momčadi u odnosu na ostatak grida.

”Mercedes je još uvijek naprijed, ali je razmak sada manji. Ferrari im je najbliži, no Williams ima puno prostora za napredak.”

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar