Jordan: Mercedesove šefove treba kriviti za sudar

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Analitičar BBC-a Eddie Jordan vjeruje da su Mercedesovi šefovi krivi za događaje s VN Belgije.

Hamilton i Rosberg / 24sata.info

Lewis Hamilton rekao je da ga je Nico namjerno udario u drugom krugu utrke na Spa-Francorchampsu te da mu više ne može vjerovati ali Nijemac to opovrgava. Rezultat svega bilo je odustajanje Hamiltona koji sada za momčadskim kolegom zaostaje 29 bodova. Mercedesovi šefovi Toto Wolff i Niki Lauda bili su izrazito nezadovoljni nakon incidenta kojeg su nazvali neprihvatljivim ali Jordan vjeruje da je osim njih kriv i Paddy Lowe.

“Krivim ekipu. Govore kako dopuštaju svojim vozačima da se utrkuju ali to nije točno jer u Mađarskoj je Rosbergu rečeno da prijeđe Hamiltona. Njemu je rečeno da ga propusti a on to nije učinio. Kako možete reći da nemate momčadske odredbe? To je glupost.”

“Sjećam se kada je Ross Brawn u Maleziji prošle godine Rosbergu rekao ‘ne, ne možeš prijeći Lewisa’. Da je on bio u Mercedesu to bi bilo drugačije. Obojica bi završili utrku i to kao prvi i drugi. Oni (Toto i Paddy) su stvarno dobri dečki ali nemaju iskustva, nemaju Rossa Brawna. Njima upravljaju dva vozača koji su poput razmažene djece koja rade ono što žele.”

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar