VIDEO / Sramota: Slavni prvak pliva u novcu, a vlastitom ocu nije dao ni eura

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Lewis Hamilton, britanski vozač Formule 1, obećao je svom ocu Anthonyju veliku novčanu nagradu kada su početkom 2010. godine prekinuli poslovnu suradnju. Obećanje nikada nije ispunio.

JLP / 24sata.info

Anthony Hamilton vodio je u svojstvu menadžera brigu o svom sinu sve do početka 2010. godine, kada je Lewis poželio promjenu.
 
"Znaš što, tata, dosta mi je toga da te moram slušati", rekao je Lewis svom ocu kada ga je otpustio.
 
Svjetski prvak u Formuli 1 iz 2008. godine tada je obećao ocu novčanu nagradu za njegov dugogodišnji angažman u iznosu od oko 2 i po miliona funti. Međutim, taj novac Anthony Hamilton nikada nije dobio. Ispričao je to na sudskom procesu u kojem tuži drugog bivšeg štićenika, škotskog vozača Paula di Restu zbog nezakonitog raskida ugovora i gubitka zarade.
 
"Nikada nisam tražio niti novčića od svog sina. Neki od nas funkcioniraju tako da svojoj djeci žele omogućiti bolje uvjete i veće mogućnosti nego što smo ih sami imali. Sve što sam radio za Lewisa, radio sam za ljubav svog djeteta. Kada je osvojio naslov svjetskog prvaka 2008. godine, zahvalio mi se i to je sve što mi je trebalo za 18 godina mog teškog rada", rekao je Hamilton senior, koji je zaradio za život vodeći vlastitu kompaniju.

"Ne znam zbog čega mi je Lewis ponudio novčanu nagradu. Možda je osjećao grižnju savjesti. No, kada se naš odnos pokvario, predomislio se. Ne znam zbog čega. Nemam odgovor na to pitanje. Jednostavno se nikada nije dogodilo. Mogu to podnijeti bez problema. Ako je on rekao da će nešto napraviti, a onda to ne učini, to je njegov problem, a ne moj", rekao je Anthony Hamilton.

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar