VIDEO: Kada Rus nagazi papučicu gasa kako bi se pokazao pred drugovima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Prema onome što se vidi, mladi vozač Subaru Impreza WRX STI pritisnuo je papučicu gasa do kraja jureći za podjednako "ludim" vozačem motocikla po gradskim ulicama, dostižući brzinu od 190 km/h.

Foto: Screenshot

Na žalost svih normalnih učesnika u saobraćaju, kako vozača tako i pješaka, oni su prinuđeni da ponekad dijele puteve i ulice sa ljudima koji su očigledno pomiješali stvaran život sa video igrama.

S obzirom na to da takvi često sjede za volanima moćnih automobila, posljedice njihovog ponašanja su često tragične. Srećom, na ovom snimku koji stiže vjerovatno iz Rusije, djeluje da ozbiljnjih posljedica nije bilo, ali svakako može da posluži kao primjer šta može da se desi kada se ponašate neodgovorno prema sebi i drugima i želite da se "dokažete" pred prijateljima, prenosi B92.

Još gore ako ste pritom i neuskusan vozač. Prema onome što se vidi, mladi vozač Subaru Impreza WRX STI pritisnuo je papučicu gasa do kraja jureći za podjednako "ludim" vozačem motocikla po gradskim ulicama, dostižući brzinu od 190 km/h.

Uspio je da izbjegne nekoliko automobila, ali kada je u tunelu naišao na zastoj u saobraćaju nije bio u mogućnosti da ukoči i uletio je u kolonu vozila.

Srećom, Subaru se "provukao" između dvije trake i ostala vozila je odrao sa strane, tako da frontalnog sudara nije bilo.

Epilog nesreće nije poznat, ali se na kraju snimka očigledno čuju veoma ljute nevine žrtve ovog vozača.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar