Superzvijezda Rijana biće glavna zabavljačica na spektakularnom koncertu koji se održava u poluvremenu Superboula naredne godine u februaru, objavio je u nedelju Apple Music, glavni sponzor ovog velikog događaja.

„Krenulo je!“, objavljeno je na Twiter nalogu Apple Music, dodajući, „Rijana će biti na pozornici 12. februara 2023. u Glendejlu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u SAD“.

Na istom nalogu je kao ilustracija objavljena fotografija ruke američke pjevačice, čiji su hitovi „Umbrella“ i „Diamonds“, kako drži loptu za američki fudbal.

Pjevačica sa Barbadosa je već nekoliko godina muziku ostavila po strani, barem javno, kako bi se posebno posvetila svojoj kozmetičkoj marki „Fenty“.

Rijana, koja se takođe uspješno okušala u modnim vodama, postala je milijarderka, iskoristivši slavu stečenu muzikom za lansiranje brendova donjeg veša, šminke i mode. U maju je rodila svoje prvo dijete, čiji je otac reper A$AP Rocky.

Zadnji album izdala je 2016. godine i misterija je kada će objaviti sljedeći.

Nastupom na poluvremenu Superbowla nasljediće legende repa Dr. Drea, Snup Doga, Kendrikka Lamara, Meri Džej Blajdž i Eminema, koji su u februaru ove godine tokom poluvremena izvele niz hitova u besprijekorno koreografisanom nastupu.

Posljednje finale prvenstva u američkom fudbalu, koje su dobili LA Ramsi protiv Sinsinati Bengalsa, privuklo je u prosjeku oko 112,3 miliona gledalaca (televizijskih i preko striminga).

Apple Music je u septembru objavio da postaje glavni sponzor koncerta, istisnuvši Pepsi, a za to je, prema pisanju medija, platio 50 miliona dolara.

Prošle godine domaćin koncerta u poluvremenu bio je kanadski umetnik The Weeknd, koji je nasljedio Dženifer Lopez i Šakiru 2020. godine.

Najveće zvijezde su nastupale tokom Superboula, poput Majkla Džeksona, U2 ili Madone. Događaj je imao i svoj skandal, kada su se 2004. godine na ekranu pojavile gole grudi Dženet Džekson, nakon prežestokog gesta njenog partnera na pozornici Džastina Timberlejka.

(24sata.info)