Foto: Nova.rs/Nemanja Jovanović

Prijatelj Harisa i Meline Džinović je otkrio detalje njihove burne svađe nakon koje ga je ona odlučila zauvijek napustiti.

“Noć prije nego što je i posljednju torbu i nakit iznijela iz kuće, s Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima prije toga je stalno bila van kuće, a Haris joj nije riječ rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja: ‘Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala.’ Melina je nekoliko puta rekla: ‘Hari, ne s–i”, ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko. Čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče”, kazao je za Blic.rs.

Poslije večere su otišli kući, a ona je sutradan odlučila iseliti se. Kao što je poznato, Haris se u posljednje vrijeme često oglašava i oštro komentariše Melinu.

Ona još uvijek nije dala izjavu o svom bivšem suprugu te se čini kako ni ne namjerava to učiniti. Podršku joj je pružila srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski.

“Piše se o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak. Niko u tome ne kaže šta je ta žena dala tom braku, djeci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera. Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio. Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode s mjesta koje više za nju ne čini ništa dobro”, između ostalog je navela, prenosi Klix.

 

 

(24sata.info)