Dodik: Zaključci Izvršnog komiteta uskoro pred NSRS

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su na današnjem sastanku Izvršnog odbora stranke usvojeni zaključci sa Glavnog odbora SNSD-a, koji će biti dostavljeni opštinskim odborima i koalicionom partnerima kako bi bili pripremljeni za posebnu sjednicu parlamenta RS.

Milorad Dodik / 24sata.info

Dodik je rekao da je Izvršni komitet stranke danas odlučio da se izvrše pripreme kako bi se od 1. januara 2020. godine stimulisalo povećanje plata shodno realnim mogućnostima.

On je nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a poručio da u stranci smatraju da se plate trebaju povećati, ali racionalno.

"Izvršni komitet SNSD-a odlučio je da podrži Vladu da se uđe u rekonstrukciju svih magistralnih puteva u Srpskoj", rekao je Dodik novinarima.

Dodik je istakao da je Komitet zaključio da je neophodno pristupiti formiranju Savjeta ministara bez uslovljavanja.

Sastanku Izvršnog komiteta SNSD-a su, osim Dodik, prisustvovali potpredsjednici stranke Željka Cvijanović i Igor Radojičić, generalni sekretar Luka Petrović, predsjednik Političkog savjeta Slavko Mitrović, predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović i predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić.

Među prisutnim bili su i član Glavnog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija, kao i članovi SNSD Zora Vidović, Igor Žunić i Siniša Karan.


(NN)

Pošaljite Facebook komentar