SNSD: Nije lijepo ružno govoriti o Vučiću; Dodik: Vučić je politički pobačaj

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je RTRS-u da se u Srpskoj vjeruje u ono što kaže predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Identičan stav je rekao i poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Staša Košarac, koji kaže da je Vučić ozbiljan političar i vrlo je nekorektno da neko oponira tvrdnji predsjednika Srbije.

Foto: 24sata.info

Reagovanje SNSD je uslijedilo nakon što je Ministarstvo pravde Srbije saopštilo da su od BiH dobili samo zamolnicu koju su prosledili nadležnom tužilaštvu u toj zemlji za pružanje krivično-pravne pomoći BiH u vezi s istragom koja se protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika vodi zbog kupovine vile na Dedinju.

Na pitanje portala Vijesti da prokomentariše tvrdnju da su državni organi Srbije negirali psotojanje dokumenta ili naloga za hapšenje predsjednika RS a koji je došao iz Sarajeva od strane Saveza za promjene, Košarac je rekao da je predsjednik Vučić ozbiljan političar i vrlo je nekorektno od strane pojedinaca oponirati tvrdnje predsjednika Srbije.

Na konstataciju da  su i institucije Republike Srbije ozbiljne, KOšarac je rekao: - Predsjednik Srbije nije neozbiljna politička ličnost. Naravno.

Pogledajtte video:
(BN)

Pošaljite Facebook komentar