VIDEO: Vučić mudro utihnuo Marš na Drinu, od Dodika trubačima nema bakšiša!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Vjerovatni bakšiš Milorada Dodika za Marš na Drinu je postrugan s dna bezd'na kase budžeta građana Republike Srpske

VIDEO / Foto: AA

Piše: Nermin Bise
 
Trubači u izbornom štabu novog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića promašili su pjesmu. Kad ih je baš uzela euforija nakon obraćanja Vučića, krenuli su da sviraju Marš na Drinu i onda ih je Vučić prekinuo mudro i pametno na zaprepaštenje Milorada Dodika koji je odigrao ulogu tužnog pajaca na Vučićevom obraćanju građanima Srbije.
 
-Sutra odlazim u Mostar i imam susret s Plenkovićem, rekao je Vučić i bilo je jasno da se Marš na Drinu neće ponoviti. Nastavili su trubači poslije Vučićevog obraćanja sa: '' ...Igrale se delije, na sred zemlje Srbije, igra kolo do kola, čulo se do Stambola....'' Dodik je nestao iz kadra, a valjda je sračunao da bi izvedba Marša na Drinu prošla u štabu Vojislava Šešelja. A hudi Vojo Šešelj nije prošao ni cenzus.
 
Vjerovatni bakšiš Milorada Dodika za Marš na Drinu je postrugan s dna bezd'na kase budžeta građana Republike Srpske. Toliko je zadužen, a više nema šta ni da proda u manjem bosansko-hercegovačkom entitetu, da je sračunao kako bi sadaka od onih sedam milijardi suficita koje je spomenuo Vučić dobro došla.
 
Ali, vajhaluna. Vučić prekide Marš na Drinu i ode. Pakuje kofere i stiže nam sutra u Mostar gdje će se susresti s premijerom Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem. 

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar