Već mjesecima američki mediji pokušavaju iskopati informacije o novom partneru atraktivne holivudske glumice i nekadašnje Bondove djevojke Halle Berry, a sada im je u svemu pomogla ona sama, kao i njen novi partner, muzičar Van Hunt.

Još od jula jedna od najljepših holivudskih glumica provocira zagonetkama na svom Instagram profilu, da bi jučer na istom objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u majici na kojoj piše Van Hunt, te je uz to, zajedno s “nizom emotikona” srca i stopala, napisala: ‘Sada sve znate’. 

“> Van Hant

 

Naime, tokom ljeta je objavila i dvije fotografije na kojima su vidljive tek njene noge, ali i one potencijalnog ljubavnika. Na prvoj fotografiji, objavljenoj 19. jula napisala je tek “nedjelja je dan za zabavu”, dok je 16. avgusta iz kreveta poručila: “Buđenje u Vegasu! Hvala vam svima na predivnim rođendanskim čestitkama od mojih prijatelja, ali i najodanijih obožavatelja. Svi vi pomogli ste mi da mi ovaj rođendan bude extra poseban.”.

A onda je fotografiju na kojoj ga Hali nježno ljubi u obraz objavio i sam 50-godišnji dobitnik Gremija Van Hanta (Hunt), pjevač i tekstopisac koji je izdao pet albuma, ali i onu u kojoj glumica pozira u majici s njegovim imenom.

Hali Beri iza sebe ima tri braka , iz kojih ima dvoje djece.

(24sata.info)