Po mnogima najljepša nogometašica, hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković je u intervjuu za švicarsko izdanje 20 Minuten priznala kako joj se sviđa kad je nazivaju “najljepšom nogometašicom svijeta”, ali da joj je pridjev “seksi” ipak korak predaleko.

“Sviđali su mi se članci koji me nazivaju najljepšom nogometašicom ili jednom od najljepših jer me veseli kad čujem da sam lijepa. Ali, onda su se pojavili novinski članci u kojima sam opisana kao najseksi nogometašica. To mi se nije svidjelo. I zbog obitelji. Mislim da morate paziti što pišete o ljudima… Ali općenito nije bilo toliko loše”, rekla je Ana Maria.

Dodala je kako joj smeta što je se ponekad gleda isključivo kroz izgled te je otkrila kako je znala imati svakakvih ponuda.

“Puno mi je ljudi pisalo i predstavljalo se kao menadžeri, ali točno sam znala što od mene žele. Nikada me nisu vidjeli kako igram nogomet, gledaju neke druge stvari i zbog toga mi je žao. Mnogi su me također znali natjerati da se osjećam lijepom, i to samo zato da bi mogli zaraditi na meni na društvenim mrežama”, ispričala je.

Inače, Ana Maria proteklih nekoliko dana objavljuje fotografije s odmora u Dalmaciji. Inače živi i radi u Švicarskoj.

Marković je rođena u Zürichu 1999. godine, a pretprošle godine je upala u prvu ekipu švicarskog Grasshoppera.

Odmah u debiju, nastupivši od prve minute, postigla je četiri pogotka u utakmici švicarskog kupa. Uspješna je i u hrvatskoj reprezentaciji pa je lani u šestoj minuti zabila gol na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

(Index.hr)