Saloni namještaja "EURO-STIL" i "EURO-HIT": Sigurni partneri u uređenju Vašeg doma iz snova!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Saloni namještaja "EURO-STIL" i "EURO-HIT", u mostarskom naselju Opine, za svoje kupce su obezbijedili veliki izbor tapaciranog i pločastog namještaja. U ovim salonima može se pronaći izuzetno široka ponuda namještaja sa velikim mogućnostima nabavke i narudžbe.

Saloni namještaja "EURO-STIL" i "EURO-HIT" / 24sata.info

Salon namještaja "EURO-STIL" je za svoje kupce omogućio raznovrsnu ponudu ormara, komoda, spavaćih soba, dječjih soba, kuhinja, trpezarijskih stolova i stolica, kompjuterskih stolova i stolica,  kao i ostalog namještaja od kvalitetnih materijala poznatih proizvođača. Na usluzi je i ljubazno osoblje, te profesionalni monteri.

U salonu "EURO-HIT" možete kupiti najmoderniji namještaj iz prodajne linije "SIMPO". U sklopu svojih usluga nude opremanje stambenih, administrativno-poslovnih, ugostiteljskih i drugih tipova objekata,  projektovanje enterijera svih tipova i kategorija, kao i besplatan prevoz i montažu do 50 km udaljenosti od prodajnog mjesta.

Bogat izbor elemenata za domaćinstvo i opremanje poslovnih prostorija po prilagođenim cijenama neka budu razlog da Vam saloni namještaja "EURO-STIL" i "EURO-HIT" budu partneri u uređenju Vašeg doma iz snova.

Saloni namještaja "EURO-STIL" i "EURO-HIT" nude mogućnosti izbora brojnih varijanti, dezena, boja i pogodnosti prilikom opremanja većih stambenih jedinica ili poslovnih prostorija. Osim toga, potrošačima je omogućen i niz načina savjetovanja i uređenja po željenim dimenzijama i oblicima.

Sve informacije o ponudi možete dobiti pozivom na brojeve telefona: 036 577 594 i 061 137 073, ili putem e-mail kontakta: [email protected].

Dostava i montaža su besplatni.

Sponzorisani članak

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar