Poluvrijeme ovogodišnjeg Super Bowla ostat će upamćeno po spektakularnom nastupu Jennifer Lopez i Shakire. Čini se da svijet i danima nakon Super Bowla bruji o tom nastupu više nego o samoj igri. Ipak, mišljenja javnosti su podijeljena.

Dok se jedni dive spektaklu koji su izvele dvije superzvijezde, drugi smatraju da je nastup bio preizazovan.

Bez obzira na vaše mišljenje o ovoj temi, oko jednog se svi slažu. Reakcije djece koja su pogledala scenski nastup o kojem se priča, a koje ljudi objavljuju, urnebesne su. Sve je počelo s Meredith Masony koja se prva ohrabrila i zabilježila reakciju svog 14-godišnjeg sina na J.Lo, a ubrzo su se priključili i drugi roditelji.

“Gledati poluvrijeme Super Bowla s 14-godišnjim sinom je bilo zanimljivo. Te dame su pokorile svaki centimetar pozornice, ali htjela sam se sakriti kada je J.Lo klizila po pozornici i zadivila mog sina ispred ekrana. Ozbiljno, ove žene su fantastične. Je li još netko gledao uz dečka u pubertetu?” upitala je Masony, a komentari i reakcije su natjerali ljude da prasnu u smijeh.

“Moj petogodišnjak je rekao da se nada da se neće dodatno razgolititi”, napisala je jedna majka pokraj fotke sina i njegovog prijatelja koji zure u ekran.

“Moj sin star 3 i pol godine nije uopće gledao Super Bowl dok se nije pojavila J.Lo”, dodaje druga.

“Ovo su moj sin i nećak tijekom poluvremena”, kaže treća, koja je objavila fotku dvojice dječaka koji su oči prekrili dlanovima i jastukom.

“Naša djeca su bila zbunjena”, priznaje četvrta pokraj fotografije začuđenih lica sedmero klinaca.

(Index.hr)