VIDEO / Stiže robot za žene: Može da zavodi i priča o serijama

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Lutke za seks namijenjene muškarcima nisu nikakva novost. Ali, lutke za žene još su uvijek prava rijetkost, međutim i to će se uskoro promijeniti.

Foto: Screenshot

Kompanija "Realbotix" specijalizovana za izradu seksualnih pomagala najavila je Henrija - lutku robota koji će biti visok 182 centimetra, imaće crnu kosu, biće nabildan, ali će mu i cijena biti visoka.

Naime, njegova osnovna verzija koštaće 9.092 eura, a ona skuplja čak 12.502 eura. Koja će biti razlika između jeftinijeg i skupljeg modela, proizvođač još nije otkrio, piše "Daily Mail".

Henri će svoje kupce dočekivati nakon posla riječima dobrodošlice, na engleskom jeziku s britanskim naglaskom. On će biti u stanju da priča o omiljenim serijama i filmovima, zbija šale, pa čak i "zavodi" i recituje romantične pjesme.

Njegovo silikonsko tijelo će biti vrlo slično pravom tijelu muškarca, a korisnici će njim upravljati putem mobilne aplikacije.

Met Mekalen, predstavnik "Realbotixa", objasnio je da brojne žene širom svijeta pate od istog problema kao i muškarci - usamljenosti. Kako kaže, njihov robot je rješenje upravo za usamljene ljude, prenose Nezavisne.

"Realbotix" se inače proslavio svojom ženskom lutkom "Harmoni" koja se može prilagoditi posebno za svakog kupca. Moguće je izabrati boju očiju, kose, pa čak i oblik zadnjice.(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar