Danijel Alibabić: Kad sam imao seks sa Jovanom na Farmi, tad joj nisam bio gay!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Njeni postupci su skandalozni! Izgubila je svaki kompas i sramota me je zbog njenih izjava i njene sramote.

Danijel i Jovana

Saga o Alibabićima ne jenjava budući da se još jednom oglasio ocrnjeni mladoženja Danijel koji demantuje svaku Jovaninu riječ – od toga da je homoseksualac i da je imao paralelnu vezu sa izvjesnim Markom, preko toga da nisu imali šta da jedu, do tvrdnje da ju je tri puta davio.

Svojoj supruzi ne želi da uzvrati istom mjerom i iznese još malo prljavog veša, iako je zatečen cjelokupnom situacijom, već se u njeno ime stidi, prenosi Telegraf.rs.

- Njeni postupci su skandalozni! Izgubila je svaki kompas i sramota me je zbog njenih izjava i njene sramote. Svi joj se smiju zbog stvari koje priča – rekao je pjevač i dodao da je ona preko noći odlučila da ga “pljuje” jer nije pristao na njene ucjene i iznudu novca.

Alibabić o izvjesnom Marku iz Podgorice, sa kojim Jovana trvdi da je on bio u vezi, kaže da ga ne poznaje kao i da ona nema dokaze za to što priča.

- Ovdje je muškarca najlakše uvrijediti i diskreditovati tako što ćete reći da je gej, a Jovana to vjerovatno razumije, pa zato potencira. Ona vrlo dobro zna da sam strejt. I svi koji su gledali “Farmu”. Ako me razumijete – podsjetio je Danijel na seks koji su imali u rijalitiju, pred milionskim auditorijumom.

Crnogorski pjevač priznaje da su on i Nikolićeva probleme imali još na “medenom mjesecu” i rastali oko Nove godine, međutim, ističe da to nije bilo zbog toga što je on izgubio interesovanje za nju kao ženu, niti zbog toga što ju je, kako ona kaže, davio.

- Ona kaže da nismo imali seks dva i po mjeseca, a njene riječi su izgubile kredibilitet! Vidim da joj se nakon gostovanja u “Amidži šouu” svi smiju! I to je i zaslužila. Niko joj više ne vjeruje. Od mene nećete dočekati da je vrijeđam i da pričam stvari kakve ona priča. Ne želim da budem kao ona i da me ljudi doživljavaju kao budalu – ispričao je on.

Na tvrdnju supruge da je živjela na rubu egzistencije i da je tri puta dnevno jela samo sendviče, Danijel kaže:

- Meni je ispod časti da govorim o tome šta smo jeli i koliko smo puta spavali. Ako ona kaže da smo jeli sendviče, jeli smo sendviče. Pogledajte fotografije sa svadbe, pa će vam biti jasno kako smo “bijedno” živjeli – ogorčeno priča pjevač.

Osim što se sada gorko kaje što se oženio Nikolićevom, Danijel dodaje i da je ispalo bolje što Jovana tokom njihovog braka nije ostala u drugom stanju.

- Poznavajući njeno okruženje u Nišu i ljude sa kojima se druži, sada mi je mnogo drago što nemamo dijete – izjavio je on za “Kurir”.

Povodom njenih gnusnih optužbi, Alibabić je pravdu potražio na sudu, ali ne zbog novca, već zbog ukaljane časti, te od misice neće uzeti ni dinara, ako mu se javno izvini i prizna da je sve izmislila.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar