Dado Polumenta već planira novi brak?

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Iako se razveo prije osam mjeseci, Dado Polumenta je prebolio Selmu Mekić, s kojom je bio mjesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu djevojku, s kojom već planira da stane na ludi kamen!

Dado Polumenta / 24sata.info

Kako saznaje Blic, riječ je o izvijesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vrijeme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pjevaču pomaže u karijeri. 
 
Kako ne bi privukli pažnju medija, njih dvoje su se zaobilazili promociji njegovog albuma “Ne dam ja na tebe”, koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali je paparazzo “Alo!” uspio da golupčiće uslika kako razmjenjuju poglede i po koju riječ, a njihovi prijatelji su nam otkrili kako su njih dvoje veoma zaljubljeni.
 
"Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadinih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav", kazali su izvori.
 
"Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom "- kaže jedan od pjevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pjevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja:
 
"Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspjeti. Ana je djevojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspjeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen." 
 
Pjevač međutim nije želio da potvrdi svoju vezu sa Anom uprkos brojnim izjavama njegovih kolega.
 
"Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam djevojku, ali bih volio da je imam" - bilo je sve što je pjevač htio da kaže na saznanja Blica.
 
Podsjetimo, Dado je prije braka sa Selom bio u vanbračnoj zajednici sa učesnicom prvog “Velikog brata” Ana Marijom Kikoš, s kojom ima sina Dorijana.

 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar