Selma Mekić nakon razvoda od Dade Polumente ponovo u vezi?!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Brak Polumente i Mekićeve punio je stranice showbiz štampe dugo vremena. Pjevač se bio nakratko smirio, a oboje su uživali prvo u šerijatskom zabavljanju (koje isključuje fizički kontakt), a zatim i u bračnoj zajednici.

Selma Mekić i Dado Polumenta

Selma Mekić, lijepa vjeroučiteljica iz Novog Pazara, koja je postala poznata nakon šerijatskog zabavljanja i kratkotrajnog braka sa pjevačem Dadom Polumentom, prebrodila je raskid.

U petak 13. decembra na svojoj je stranici na društvenoj mreži Facebook promijenila status veze, navodeći da je sada In a Relationship (u vezi), čime je dala do znanja o čemu je riječ. Primila je čestitke svojih prijatelja na spomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, brak Polumente i Mekićeve punio je stranice showbiz štampe dugo vremena. Pjevač se bio nakratko smirio, a oboje su uživali prvo u šerijatskom zabavljanju (koje isključuje fizički kontakt), a zatim i u bračnoj zajednici.

No, pokazalo se da su profesionalne obaveze Dade i njegov trenutni temperament, po svemu sudeći, bile nespojive sa bračnim obavezama, što je postupno dovodilo do nezadovoljstva u zajednici te naposljetku i dovelo do prekida veze.

(Ekskluziva.ba)
Pošaljite Facebook komentar