Adil danima strahuje za svoju bezbjednost, trudi se da vrati Anu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pjevač je svjestan koliko je njegov napad na Džejovu kćerku uticao na njegovu dalju karijeru, te je otkazao sve nastupe do kraja ove godine

Adil i Ana

Priča o Adilu Maksutoviću i njegovoj nevjenčanoj supruzi Ani Ramadanovski, koja je policiji prijavila da ju je pjevač pretukao, i dalje zaokuplja pažnju javnosti.

Pjevač Adil Maksutović prvo je pretukao Džejovu kćerku, suprugu Anu Ramadanovski, zatim sve demantovao, a sada je moli da mu se vrati.

Naime, Adil već danima strahuje za svoju bezbjednost, ali je uplašen i zbog reakcija publike, pa se na sve načine trudi da vrati Anu. Moli je da sve demantuje kako bi nastavili da žive zajedno.

Pjevač je svjestan koliko je njegov napad na Džejovu kćerku uticao na njegovu dalju karijeru, te je otkazao sve nastupe do kraja ove godine. Sada je spreman na sve kako bi vratio staru sliku o sebi u narodu. Maksutović je svjestan da su ga fanovi, koje je ranije imao u velikom broju, sada omrzli, te da mu je karijera na klimavim nogama.

- Adil nije vjerovao da će se ovolika hajka dići nakon što je objavljeno da je pretukao svoju nevjenčanu suprugu Anu, a posebno ga je pogodilo što su mu mnoge kolege okrenule leđa. Nije siguran kako će publika reagovati kada se pojavi na sceni, a nakon mnogobrojnih komentara na internetu, uplašen je i za svoju bezbijednost – priča izvor blizak pjevaču za tabloid Alo.

Portal Presonline.rs tako danas danas donosi novu izjavu Aninog oca, Džeja Ramadanovskog koji je, kako je rekao, u trenutku kada su mu javili šta se dogodilo htio da eksplodira.

- Samo što se porodila i rodila njemu dijete, on da je išutira u stomak i to više nije ‘par šamara’, on je nju vukao, obrisao je njome pod cio, izjavio je Džej, prenosi Depo.

- Ona je puzajući do vrata pobjegla napolje. Otišla do Nadice, javili mi. Ma ne znam, ja sam htio da eksplodiram u tom trenutku. Samo je policija zaslužna što se nisam otišao. Spriječili su me. rekli su mi: ‘Sjedi tu, ne mrdaj odatle, mi ćemo sve da sredimo’. Inače bi pala krv sasvim sigurno, rekao je Džej Ramadanovski.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar