Šutirajući je u stomak, suprug brutalno pretukao kćerku Džeja Ramadanovskog

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila prije nepuna dva mjeseca i na svijet donijela sina!

Adil i Ana

Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila prije nepuna dva mjeseca i na svijet donijela sina!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevač je nekoliko puta udario pesnicama kćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svježu ranu od carskog reza.

- Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnica, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama na tijelu ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju. Maksutović je saslušan i protiv njega će najvjerovatnije biti podnijeta krivična prijava - otkriva izvor Kurira i dodaje:

- Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. Kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je s Džejom otišla na ginekološko odjeljenje u Višegradskoj, gdje je utvrđeno da su se na mjestima udaraca stvorili hematomi - kaže naš sagovornik i otkriva da Ana neće preći preko ovih batina i da će napustiti Adila, dok je Džej, koji je potvrdio ovu priču, veoma razočaran u zeta.

- Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota - rekao je Ramadanovski za Kurir.

Maksutovićev komentar Kurir nije dobio, jer se na njegov telefon javio muškarac koji se predstavio kao „menadžer Marko“.

- Povodom takvih budalaština i bljuvotina nećemo se oglašavati - rekao je dotični Marko i spustio slušalicu.

Brak poslije bebe

Džejova starija ćerka Ana imala je rizičnu trudnoću, zbog čega je veliko svadbeno slavlje izostalo, a građanski brak sa Adilom, s kojim se zabavljala sedam godina, sklopila je tek po rođenju djeteta. Sad je veliko pitanje da li će i koliko ova zajednica uopšte trajati.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar