Čola bio zaljubljen u Karleušu, njena mama ga otjerala!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sada uspješna voditeljica bila je njegova tiha patnja, a da se gospođa Dara nije usprotivila njihovom zabavljanju, ko zna šta bi se s njima dogodilo.

Zdravko Čolić / 24sata.info

Divna Karleuša slomila je srce najvećem zavodniku s prostora bivše Jugoslavije. Tačnije, za njihovu neuspjelu ljubav najveći krivac je Divnina majka Dara.

Ona nije htjela ni da čuje da joj se starija kćerka zabavlja s Čolom, koji je u to doba važio za najvećeg šarmera. Sada uspješna voditeljica bila je njegova tiha patnja, a da se gospođa Dara nije usprotivila njihovom zabavljanju, ko zna šta bi se s njima dogodilo.

Na estradi se već dugi niz godina priča da su Divna i Čola bili u strastvenoj vezi. Međutim, izvor blizak voditeljici, koji je prilično upućen u njen ljubavni život, kaže da to nije tačno, već da su između njih dvoje postojale simpatije, ali se romansa nije ostvarila.

- Znamo da se priča da je Divna bila u vezi s Čolom, ali to nije istina. Naime, on je otišao na vrata stana u kojem je živela na Novom Beogradu da pita njenu majku Daru da je izvede u grad. Pošto je bila veoma stroga, a Divna još srednjoškolka, nije dozvolila taj izlazak, prenosi portal Istinito.

Zavodnica

U to vrijeme Divna je važila za jednu od najljepših Beograđanki i oko nje su obigravali mnogi muškarci. Ipak, jedan je bio po volji njenoj majci – Dragan Karleuša, u to vrijeme bubnjar grupe Proarte, Za njega se udala s 19 godina i rodila Jelenu. Divna sada ima 30 godina mlađeg dečka Omara, sina pjevača Asima Brkana.

Startovao je i Boris Bizetić

Isti izvor prepričava da se na vratima Divninog djevojačkog stana pojavio i Boris Bizetić, koji je, baš kao i Čola, prošao kao bos po trnju.

- I Boris je bio zaljubljen u Divnu, ali Dara je bila veoma stroga, čak je i previše čuvala svoje kćerke, pa je i njega otjerala.
 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar