VIDEO / Starleta se oglasila: Svi oni koji me ismijavaju nikad neće biti "oro"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Milica Živanović bijesna je zbog medijske pažnje koju je dobila, a svoje (ne)poznavanje opšte kulture pravda činjenicom da se svakome dešavaju lapsusi.

Foto: Screenshot

Milica Živanović, internet senzacija koju od prije nekoliko dana “pola” Srbije zove “djevojka Oro”, zbog hit snimka na kome demonstrira svoje (ne)poznavanje opšte kulture, kaže za Telegraf da je ljuta i zbunjena zbog medijske pažnje koju je dobila.

- Nemojte me više zvati, ugasiću telefon, zbunjena sam skroz. Htela sam da to ispadne zabavna emisija i takav je bio dogovor, imala sam lapsuse istina je, ali šta da radim, ne želim da se opterećujem sada – kaže djevojka Oro za Telegraf.

- Nisam se nadala da će ovo ovako biti zapaženo i da ću biti glavna meta svih medija – rekla je djevojka Oro i ugasila telefon.

- Milica se prijavila za našu emisiju VIP 24 kao i mnoge djevojke, znala je kakvog je tipa emisija, potpisala je ugovor sa nama, njeni odgovori na pitanja su nam bili zanimljivi i simpatični. To ispitivanje je sastavni dio u svakoj emisiji i nismo ni slutili da će par mjeseci kasnije upravo taj dio iz emisije biti tema broj jedan na Balkanu! – kaže producent emisije Danijel Djurić i za Telegraf dodaje da će se možda snimati i nastavak serijala, budući da je interesovanje djevojaka veliko.

Milica se nakon svega oglasila i na svom facebook profilu gde je napisala kako „svi oni koji je ismivaju nikada neće biti Oro“. Podsjetimo, Oro je izjavila da je njen najveći adut pamet, a ne silikoni.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar