Nina Morić: Ne želim više pod nož, izgledam užasno!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Iako je već dugi niz godina poznata po odlascima plastičnim kirurzima i nimalo zavidnom 'plastičnom izgledu', Nina Morić odlučila je svemu stati na kraj!

Nina Morić / 24sata.info

Nekoć je glasila kao jedna od najljepših Hrvatica, no sada Nina Morić vidi posljedice svoje opsesije plastičnim operacijama. Tvrdi da izgleda loše i to joj se nimalo ne sviđa!

'Operirala sam se i koristila hijaluron jer mi je komplekse nabio bivši suprug Fabrizio Corona. Izgledala sam kao stari transvestit, ali sad je tome kraj!', rekla je Nina u jednom talijanskom televizijskom showu.

Nina se sada očito želi vratiti normalnom izgledu stoga je odlučila da će, nakon što je popravila izgled obraza koji su prije izgledali napuhano i natečeno od brojnih zahvata, izvaditi i silikon iz usana. Nina je zahvat na usnama napravila sa samo 17 godina dok je još živjela u Zagrebu, no sada shvaća da joj je silikon uništio izgled i želi napraviti sve da ponovno izgleda prirodno, prenosi Dnevnik.hr.

Brak s Fabriziom Coronom ima je brojne uspone i padove, a u njemu je s talijanskim poduzetnikom dobila sina Carlosa. Manekenstvom se aktivno ne bavi već neko vrijeme, no Nina je prošle godine sudjelovala u talijanskom showu 'L'isola dei famosi'.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar