Šuška se da joj je suprug bio nevjeran: Zanima li vas šta će nakon razvoda pripasti Nini Badrić?

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U medije je odjeknula vijest o krahu braka poznate hrvatske pjevačice. Nagađalo se i još uvijek se to radi, šta je zapravo pravi razlog tome. Jedna od informacija je da je u pitanju nevjera.

Nina Badrić i Bernard Krasnić / 24sata.info

Mnogi nagađaju koji je zapravo pravi razlog ljubavnog kraha Nine Badrić i Bernarda Krasnića, a u medije je odjeknula vijest kako je ustvari Bernardova nevjera kriva za sve. 
 
- Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikad neće povrijediti – riječi su koje je Nina još nedavno napisala na Twitteru i iz kojih su mnogi shvatili da njen i Bernardov brak više nema šanse za opstanak. 
 
Nina je navodno saznala da ju je suprug varao. Ženi koja ga je privukla dok je još bio u braku s pjevačicom, Bernard je slao poruke na Facebooku, zatim je pozivao u svoj stan. 

Inače, bivši supružnici su se već dogovorili oko podjele imovine. 
Nakon što je potvrdila da se s partnerom Bernardom Krasnićem dogovorila o razvodu nakon šest godina braka, Nina je iskoristila nekoliko slobodnih dana da otputuje u Rim u posjetu sestri. 
 
- Naravno da nisam sretna zbog svega, ali ne mogu da kažem da nismo preduzeli sve kako bismo ostali zajedno, rekla je Nina za štampano izdanje hrvatske Glorije. 
 
Postupak oko raspodjele imovine ne bi trebao da bude komplikovan, jer nemaju mnogo zajedničke bračne imovine, a već su se dogovorili oko svega. Nina Badrić ostaje da živi u svom stanu koji je stekla prije udaje, kao i stan na Hvaru koji je kupila i uredila sama. 
 
Zajednički su kupili jedno zemljište oko čije su se podjele dogovorili.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar