Nina Badrić: "Boli kad te razočara osoba za koju si mislio da te neće povrijediti"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ni nakon drugog pokušaja, pjevačka diva Nina Badrić i pet godina mlađi Bernard Krastić, nisu uspijeli očuvati bračnu sreću. Kako piše Story, par je predao papire za razvod braka pije dva mjeseca, a Bernard je nedavno i iselio iz zajedničkog stana.

Nina Badrić i Bernard Krasnić / 24sata.info

Njihovi bliski prijatelji pričaju kako je par dao sve od sebe kako bi brak uspio, ali da su u konačnosti prevelike razlike u karakteru presudile iako se vole kao i prvog dana.

'Početkom septembra sjeli smo i razgovarali te zaključili da smo našem braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem sebi ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brak opstao', rekla je Nina za Gloriju nakon što je došao kraj 11 zajedničkih godina.

Iako je vijest tek sada izašla u javnost, a Nina je i sama jučer potvrdila da se zaista razvodi, pjevačica je već sedmicama na društvenim mrežama djelila teške trenutke sa svojim obožavateljima. 'Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikada neće povrijediti', napisala je nedavno na Instagramu. 'Najbolja je osveta nastaviti dalje sa svojim životom i preboljeti sve. Nikome ne treba pružiti to zadovoljstvo da te gleda kako patiš', samo je jedan od citata koji je Nina podijelila sa svojim obožavateljima, prenosi dnevnik.hr.

Duh muzičke dive nije lako slomiti, pa je tako i na svom velikom koncertu u Ciboni bila nasmijana i svoju radost i pjesme iz svega je glasa dijelila sa svojim svojim obožavateljima.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar