Hrvatskoj "pevaljki": Pokrenuta inicijativa da se Nini Badrić zabrani ulaz u Srbiju?

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Javna podrška koju su domaće zvijezde dale hrvatskim generalima Anti Gotovinu i Mladenu Markaču mogla bi se negativno odraziti na njihova gostovanja u susjednoj Srbiji.

Nina Badrić / 24sata.info

To se prvenstveno odnosi na Ninu Badrić koja je na svom Twitteru napisala: "Generali, dobrodošli doma", a zatim se i upustila u raspravu s onima koji se nisu slagali s njenim stavom.

Nina, koja je nedavno imala uspješan koncert u Srbiji, dosad nije bila sklona uplitanju u teme ovog tipa, ali ovaj njen "izlet" naišao je na negodovanje dijela onih koje je njena objava pogodila.

Negativni komentari odmah su uslijedili na ovu vijest, a jedan od njih je i: "Budimo konačno ponosna zemlja i ne dozvolimo da nas svakakve pevaljke ponižavaju i gaze. Badrićki smo bili dobri dok je uzilama srpske pare, jer joj u Hrvatskoj posle debakla na Evrosongu niko i ne dolazi na koncerte, a li je sada sve to zaboravila i hvali one koji su unesrećeli srpki narod. Takva osoba nema više šta da traži na koncertnim scenama u Srbiji", prenosi Index.

Prema pisanju portala Vestinet.rs, navodno su se pojavile i neke grupe na društvenim mrežama, ali nismo ih uspjeli pronaći. Jedna od spomenutih grupa je, navodno, okupila tristotinjak članova koji od države traže zabranu organizacije novih koncerata Nine Badrić u Srbiji pa čak i da joj se zabrani ulazak u zemlju sve dok se ne izvini žrtvama "Oluje".

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar