Nakon prekida sa Severinom: Milanu se mogu privremeno oduzeti roditeljska prava

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sud će regulirati susrete djeteta s roditeljem s kojim više ne živi, ako se Severina i Milan to ne uspiju dogovoriti, a dok sud ne odredi kod koga će živjeti dijete, Milan će sina Aleksandra moći viđati samo u Hrvatskoj.

Milan i Severina / 24sata.info

Nakon vijesti o prekidu veze Severine i Milana Popovića, krenula su nagađanja o razlozima propasti ljubavne veze. Pjevačica je u intervjuu za časopis Gloria objasnila da su previše karakterno različiti i da Milan nije vidio sina Aleksandra nekoliko mjeseci. Zagrebačka odvjetnica specijalizirana za obiteljsko pravo Dafinka Večerina za Večernji list objašnjava moguće posljedice njegova izostanka iz života sedmomjesečnog sina.

'Ako poznati srpski poduzetnik i nevjenčani Severinin suprug nije vidio svoga sina Aleksandra dulje od tri mjeseca, Severina na sudu može tražiti da mu se privremeno oduzmu roditeljska prava. Također može zahtijevati da otac sudjeluje u pokrivanju troškova dadilje, skijanja, skupih privatnih vrtića i škola te režija u elitnom kvartu u kojem živi', kazala je odvjetnica.

Sud će regulirati susrete djeteta s roditeljem s kojim više ne živi ako se Severina i Milan to ne uspiju dogovoriti. Dok sud ne odredi kod koga će živjeti dijete, Milan će sina Aleksandra moći viđati samo u Hrvatskoj, a pjevačica za svako napuštanje zemlje mora dobiti dozvolu od nadležnog centra za socijalnu skrb. Ona se izdaje ovisno o mjestu prebivališta djeteta.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar