Pred društvom: "Popović je vrijeđao Severinu, rekao joj je da liči na Jovanku"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U medije je procurila vijest kako srpski kralj bakra nije uvijek bio nježan prema pjevačici. Prema pisanju Jutarnjeg lista, biznismen je prije nastupa u Crnoj Gori, Severinu (40) navodno izvrijeđao pred cijelim društvom.

Milan i Severina / 24sata.info

Rekao joj je da se neukusno odjenula za nastup i prokomentirao kako zbog punđe sliči Jovanki Broz. Par se nakon toga posvađao, a on je navodno ljutit otišao u Beograd. Prije nekoliko mjeseci, par se navodno posvađao u Vršcu pa je cijeli hotel orio od pogrdnih riječi. Osim toga, navodno je želio da što prirodnije izgleda i potpuno je zapostavio. Prema pisanju tamošnjih medija navodno gotovo nisu imali intimne odnose nakon poroda.

Podsjetimo, kako je već ranije pisao 24 sata, pjevačica je nedavno priznala da je njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj zbog nepomirljivih razlika u karakterima. Milanu je, kako su tvrdili izvori, silno smetao plač njihova sina sedmomjesečnog sina Aleksandra. Pjevačica je izjavila da joj je žao što već dva mjeseca nije vidio svog sina jedinca kojeg je pjevačica nakon prekida odlučila odgajati kao samohrana majka.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar