Opet zavodi: Dan nakon prekida nasmijana Severina šarmirala Lošu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Dvanaest godina čekao se novi album Plavog orkestra, no sinoć su fanovi konačno dočekali nove pjesme Saše Lošića. Loša je gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka, održavši upravo u Hrvatskoj prvo predstavljanje 11 novih pjesama s CD-a koji je nazvao Sedam.

Severina / večernji

– Osjećam se odlično. Nema depresije, album je izašao – rekao je Loša koji nije mogao vjerovati što mu se događa u emisiji. Naime, na vratima studija pojavili su se Severina i producent albuma Nikša Bratoš, otpjevavši mu uz gitaru pjesmu "Od rođendana do rođendana".

– Taman sam mislio da sam siguran, a kad ono samopouzdanje mi je upravo palo. Iako smo prijatelji, čini mi se da ja nisam taj – rekao je Saša ne vjerujući što mu je priredilo njegovo društvo, prenosi Večernji.

– Album smo snimali tri i pol godine. Događalo se to da mi Loša u ponedjeljak kaže da ide u Ljubljanu samo počistiti nešto u stanu i onda se vrati nakon četiri mjeseca – prepričavao je Bratoš dogodovštine sa snimanja. Dobro raspoložena Severina cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a Loši je dala i nekoliko savjeta.

– Trebale bi se proizvoditi ovakve Lošine kape odmah s ugrađenom kosom. Mislim da bi to išlo, kako se kaže, ko' alva – rekla je pjevačica govoreći o tome kako je još kao dijete bila fan Plavog orkestra.

– Uvijek sam se htjela diviti ljudima koji su pisali pjesme. I kad sam ih upoznala i kad smo surađivali, uvijek sam se htjela diviti kao kad sam bila dijete – rekla je Severina, a Loša je uzvratio: "Što još čovjek može napraviti nego da Seve priča o tebi na ovakav način, sad mogu okačiti kapu o klin".

I Tarik Filipović priznao je da nema šanse da Loši netko skine kapu, a kad su i pokušavali, izmicao je kao najbolji boksač. U show su se javili i Dejan Aćimović, Tedi Spalato, Gego, Danilo Šerbedžija i Đelo Hadžiselimović, no Žerin dolazak bio je za pamćenje. Frontman Crvene jabuke došao je zamaskiran, preplašivši svog školskog kolegu.

– Mi smo uvijek bili untouchables – rekao je Žera, a Loša otkrio da je za razliku od njega, Žerić uvijek bio poželjan djevojkama i da je prvi vozio bijelog golfa. Lošu je iznenadio i dolazak Ivice Propadala, s obzirom na to da je Teška industrija utjecala na njihov glazbeni ukus.

– Znao sam sve vaše pjesme napamet, a naročito "Ala imam ružnu curu'' – rekao je Lošić Propadalu. Ipak komentar Arsena Dedića najviše ga ostavio bez riječi. "Ako ti Arsen kaže da nisi bez dara, shvatit ću to kao veliki kompliment", rekao je Lošić.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar