Potvrdila da više nisu zajedno: Severina otkrila razlog zbog čega su se ona i Milan rastali!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Potvrdila je da više nisu zajedno i otkrila šta je razlog njihovog razlaza!

Severina / 24sata.info

Severina Vučković je u ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Glorija priznala da više nije s Milanom Popovićem.

Na pitanje zašto je toliko dugo javnost držala u neizvijesnosti, Seve je rekla:

- Zato što su to odluke koje čovjek ne donosi lako. Morala sam o svemu dobro da razmislim, najprije zbog našeg sina. Odluka je u meni dugo sazrijevala.

Kao razlog raskida navela je neslaganje karaktera.

- Različite smo osobe. Trudili smo se da to uskladimo, ali očigledno nije išlo. Milan je otac mog djeteta, ja ga poštujem i zato ne želim da ulazim u detalje.

Sina Aleksandra je krstila u Rijeci da izbjegne medijsku pompu. A razlog Milanovog neprisustva na ovom divnom činu je:

- Obavijestila sam ga u više navrata, a i o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gdje će se dijete krstiti. Vjerujem da je imao dobar razlog što nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao.

Milan nije vidio dijete dva mjeseca, ali Severina nije htjela da ga kudi. Ne kaje se što je tako ishitreno donijela odluku da sa njim ima dijete.

- Vodilo me srce, zaljubili smo se i dobili svog anđela. On je plod ljubavi i željeno dijete. U Milana sam se, između ostalog, zaljubila jer je od prvog dana insistirao da imamo dijete, što je vrlo čudno za muškarca. Obično to uvijek prvo žele žene. Čak je i u svojim feng šui željama napisao: „Želim da mi Severina rodi dijete.“ To je tako slatko.

Ipak taj raskid ne doživljava kao neuspjeh jer je po prirodi optimista. Uostalom, dijete je tu kao plod ljubavi koja je nažalost utihnula.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar