Nives Celzijus: "Dino će uvijek biti ljubav mog života, kako god mi završili!"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon što je prošle sedmice medijima odjeknula vijest kako se Nives Drpić razvodi od supruga Dina, sama kaže kako zahtjev za razvod još nisu predali te da još uvijek žive na istoj adresi.

Nives Celzijus i Dino Drpić / 24sata.info

U intervjuu za Story ispričala je kako su ona i Dino imali brojnih uspona i padova, proživjeli krize, ali i 'rasvijetilila' trenutno stanje u njihovom braku.

'Svi mi imamo mana, radili smo neke greške u životu. Ima vjerojatno dosta toga što mi je smetalo kod njega, ali opet, ima i previše toga što poštujem i volim u njemu. Dino će uvijek biti ljubav mog života, kako god mi završili. Iskreno, za naše krucijalne probleme nismo bili krivi ni ona ni ja. Neke druge osobe su nas dovele do toga. Dinina jedina mana je to što je previše dobar, i što je uvijek gledao kako da ugodi svakom i bio budala za sebe. Oni koji trebaju, znaju o čemu govorim', ispričala je, prenosi Dnevnik.hr.

Nives je dodala kako su gluposti nagađanja da su razlog razmirica finansijski problemi, ističući kako je 'zaista nije jedna od onih žena kojima je novac potreban za sreću'.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar