VIDEO / "Skandalozno": Andrija Milošević vodio ljubav na plaži, policija aplaudirala

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U kontroverznoj, provokativnoj i sve gledanojoj emisiji voditeljice Olje Crnogorac “Skandalozno” koja je emitovana na televiziji “Hepi” u nedjelju uveče, gosti su bili glumci Andrija Milošević i Marinko Madžgalj.

Screenshot / 24sata.info

Da bi emisija opravdala naziv i zaista bila “skandalozna” itekako smo imali prilike da vidimo i čujemo mnogo toga.

Tako je u jednom trenutku Andrija Milošević priznao kako je vodio ljubav na plaži, pa i objasnio kako je sve to prošlo i da li ga je neko vidio.

- Bilo je to davno u Crnoj Gori. Bilo je tu svega i svačega, a i interventna je prolazila pa je stala da gleda. Na kraju su aplaudirali i otišli - rekao je Andrija kroz osmijeh i šokirao prisutne u studiju svojom iskrenošću.

Takođe, pred kraj iste emisije, Marinko je isprovociran pitanjem o supruzi Dubravki, da li će je kroz 10 godina zamijeniti mlađom djevojkom, prekinuo emisiju i želio da napusti snimanje.

- Jedan moj kolega je postavio pitanje Marinku koje se previše ticalo privatnog života, što je izazvalo negodovanje kod njega, jer je opšte poznato da Madžgalj ne priča o privatnom životu u javnosti. Ipak, iako je bio na ivici da napusti emisiju, već je bio kraj snimanja, pa smo sve uspjeli da privedemo kraju - rekla je Olja Crnogorac za “Blic” i istakla kako je ta emisija jedna od najzanimljivijih koje je imala prilike da vodi do sad, i kako je imala priliku da gledaocima pruži pravu poslasticu kada je riječ o skandaloznim temama, budući da su dva atraktivna i poželjna glumca pričala o tome.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar