Golotinja kriva za sve: Razvodi se Nives Celzijus?!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Dino Drpić i Nives Celzijus rastaju se poslije više od sedam godina braka, u kojem su dobili sina Leona i kćerku Taišu.

Nives Celzijus i Dino Drpić / 24sata.info

 Hrvatska pjevačica, model i književnica bila je sa fudbalerom u braku više od sedam godina i sa njim ima sina Leona i kćerku Taišu. Njih dvoje ne žive zajedno još od prošlog ljeta. 
 
- Dino je podnio zahtjev za razvod, a razlog su veliki medijski pritisci na njih dvoje. On više ne može da podnese uplitanje u privatni život, ali ni njene golišave fotke po muškim magazinima, kao ni njene provokativne nastupe. Djeca su kod nje, a ona ga je čak izbrisala i iz prijatelja na Facebooku - otkriva blizak prijatelj uskoro bivših supružnika. 
 
Da Nives Celzijus i Dinu Drpića drma bračna kriza moglo se naslutiti u prethodnom periodu, piše Kurir. Nije ga pratila kada je išao da igra fudbal u Grčku i Ukrajinu niti je otišla da živi s njim sada kada je fudbaler Rijeke. 
 
- Jedina veza između njih su djeca i oboje se trude da Leon i Taiša što manje osjete razlaz svojih roditelja. Ali je do njega, očito, moralo da dođe. Nives uveliko razmišlja o preseljenju u Srbiju i uprkos svemu, ne odustaje od svoje karijere modela i pjevačice. Vjerujem da će poslije knjige "Gola istina", u kojoj je opisala svoj život prije braka sa Drpićem, u dogledno vrijeme objaviti ništa manje intrigantno djelo posvećeno vremenu provedenom s njim- naglašava anonimnni sagovornik. 
 
Nives Celzijus nije se oglašavala i nije bila dostupna na pozive kako bi dala dodatne informacije.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar