Nina Badrić: "Nisam loša u kupaćem za jednu 40-godišnjakinju"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pjevačicu Nina Badrić nakon duge pauze čeka velika turneja koja je jako veseli.

Nina Badrić / tportal

Poznata pjevačica će veliku turneju NeBo započeti iz Beograda 26.oktobra , kada će zapjevati beogradskoj Areni, ali Nina Badrić nema tremu.

'Nemam vremena za paniku ni za uzbuđenost. Krećemo iz beogradske Arene, 26. 10., i nju nije lako napuniti, prostor je ogroman. Veliki je to izazov. Ali, promotori u Srbiji su me uvjerili da ja to mogu, pa ko bi ja onda bila da im ne vjerujem. Radujem se zbog toga', rekla je Nina koja se ovoga ljeta odmarala u Istri, koja joj je ljepša od Provanse.

'Ovo ljeto sam sebi nakon deset godina rada priuštila dvadeset dana odmora. Od kraja sedmog pa do kraja osmog mjeseca. Imali smo malo veću pauzu, gdje smo se bend i ja razdvojili. Događanja prije toga su bila naporna. Pogotovo oko Eurosonga. Trebala sam biti pametnija i možda nisam trebala pristati na poziv koji su mi uputili, ali ja sam idealist. Vjerujem u najbolje', rekla je Nina koja je iz svega izašla jača.

Ovoga ljeta Nina se nije mogla sakriti vrijednim paparazzima koji su je slikali u badiću u Crnoj Gori.

'Oni tamo stalno dežuraju. Vrlo ozbiljno shvaćaju svoj posao. Došla sam u mali privatni hotel, ali provalili su me', kazala je Nina koja je zadovoljna kako je ispala na slikama, prenosi Tportal.

'Uopšte nije loše za jednu 40-godišnjakinju', smije se Nina.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar