Privatni život je vruća tema: Šta li se to događa sa Severinom?

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Severina i njen privatni život vruća je tema svih medija koji je neprestano razapinju sa raznim nagađanjima vezanim uz njen ljubavni krah. Za to vrijeme, ona disciplinirano radi, snima i, čini se, savršeno kombinuje karijeru i majčinstvo.

Severina / 24sata.info

Najveća zvijezda u regiji nakon rođenja svog prvog djeteta u javnost se vratila na velika vrata, a interes za njezinu karijeru i privatni život iz dana u dan ne jenjava. Da Severini nije lako, sasvim je jasno. Osim što mnogo vremena provodi sama s djetetom, jer Milan često putuje, živi život na nekoliko adresa, kombinira majčinstvo i karijeru, uz to još neprestano čita medijske napise o ljubavnom krahu.

'Nevolje u raju', 'Severina i Milan se posvađali', 'Spakovala stvari i otišla?', Severina i Milan prekinuli kontakte', 'Seve ne želi ni ćuti za njega', 'Komuniciraju samo oko djeteta', samo su neki od naslova koji su uzburkali ljubavno gnijezdo kralja bakra i kraljice estrade pa se Milan imao potrebu obratiti javnosti, iako nije puno toga rekao, navodi Tportal.

'Nikako mi ne smetaju novinski napisi, niti ikako reagujem na njih. Novine koje to pišu nisu novine koje imaju autoritet u mom životu. Sve to pišu nebitni novinari nebitnih novina. Njihovo mišljenje me nimalo ne zanima. To su provokatori koji izmišljaju provokaciju da bi sebi podigli tiražu', rekao je nedavno Milan Popović za Red Carpet utvrdivši kako nije pod povećalom otkako je sa Severinom, već da je ona ta koja je u fokusu interesa.

Otkako je u vezi sa Milanom Popovićem, Severina je na poklon navodno dobila nekoliko nekretnina. Šuška se kako se radi o vrijednosti od vrtoglavih sedam miliona eura u koje se ubraja penthouse u Njegoševoj ulici u Beogradu i kafić Moda, salaš u Čeneju kraj Novog Sada, hotel i muzički studio u Vršcu te kuća na zagrebačkom Kvatriću. Ako je suditi po fotografijama objavljenima u Gloriji, na kojima je sretna Severina pozirala sa sinom u Čeneju, zaista je uživala provodeći vrijeme sa porodicom na salašu.

U početku Milan Severinu nije puštao iz vida, pratio je na sve njene koncerte tokom ljetne turneje, počevši od prvog nakon porođaja koji je bio u julu na Brijunima. Ali medije je uzburkala informacija kako se Milan nije pojavio na njenom koncertu u svom rodnom gradu Vršcu pa su dodatno počela šuškanja oko bračnih razmirica.

I dok mediji razapinju njihovu vezu, ona se suzdržava od izjava, demantija ili komentara. Disciplinirano radi, snima seksi modne editorijale, zabavlja publiku širom regije i privodi kraju novi album radnog naziva 'Dobro došao u klub', koji bi trebao izaći krajem godine.

Sasvim je sigurno kako teret slave nije lako nositi, ali Seve ima mnogo utakmica u nogama i nosila se i sa većim skandalima. Uostalom, sve se više čini kako joj je njeno dijete broj jedan u životu i vodi se onom pusti selo neka priča.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar