Marina Perazić: "Ispod časti mi je kad me nazivaju seks simbolom"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Marina Perazić progovorila je u Red Carpetu kako to da se Denis& Denis nakon svih problema ipak vraća na scenu. Marina Perazić otkrila je u Red Carpetu zašto je išla u reality šou, hrče li i dalje kao na Farmi i kako se nosi s titulom seks simbola.

Marina Perazić / 24sata.info

'Meni je ispod časti kad me nazivaju seks simbol. Meni to smeta jer sam više od toga. Prepametna sam da bi bila samo seks simbol. Pričam suvislo, možda je to nekim muškarcima prebrzo, pa samo vide kako izgledam, rekla je Marina za Red Carpet, dodavši da je komunikacija s Davorom Toljom krenula mailom, a osim toga progovorila je o tome da li se Denis& Denis raspao zbog Davorove supruge, prenosi Tportal.

'Kad se ona pojavila u njegovom životu, tada se dogodio neki naš prijateljski razlaz. Mi smo se tako dogovorili', kaže Marina.

Što se tiče novih nastupa, poznata pjevačica priznaje da ima veliku tremu te da je plakala na probama, no uvjerena je u uspjeh.

'Ja definitivno imam karizmatičnu pojavu, od glasa, načina interpretacije, od emocije', kaže Perazić koja još uvijek voli kolačiće, a ima i program svog kompjutera.

'S obzirom na moj temperament i energiju, trebam nekog tko će se nositi s tim. Inače, treniram zumbu šest dana u tjednu, a moja generacija bi se teško nosila s tim, rekla je Marina koja je time htjela reći da vjeruje u onu da je mlađe slađe.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar