Otkriven sadržaj pisma koje je nakon svadbe Megan Markl poslala ocu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Strani mediji danonoćno bruje o turbulentnom životu Megan Markl, a kako je već otkriveno, ona već nek vrijeme nije u dobrim odnosima sa ocem Tomasom (74). Međutim, sad su isplivali novi detalji koji dokazuju da je trudna vojvotkinja pokušala da se pomiri sa njim.

Arhiv / 24sata.info

Meganina polusestra Samanra više puta je javno iznosila da se Megan promjenila prema porodici, te da ne želi da budu u kontaktu, a čak je napisala i knjige u kojima je iznijela porodične tajne.
 
Vojvotkinja se nije javno oglašavala zbog njihovih provokacija, vrijeđanja, i kako mediji sada tvrde, neistinitih informacija. Tomas je tvrdio da je njegova kćerka prekinula svaki kontakt s njim, ali to izgleda nije istina.
 
Marklova je navodno pokušala privatnim, mirnim putem da riješi nesuglasice unutar porodice. Nakon vjenčanja ocu je poslala pismo, potvrdili su njeni prijatelji.
 
- Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani da me mučiš putem medija kako bismo popravili naše prijateljstvo - piše navodno u jednom dijelu njenog pisma.
 
Takođe, Megan je zvala oca prije vjenčanja, ali on joj se navodno nije javio, prenosi isti prijatelj. Vojvotkinja niti bilo ko iz kraljevske porodice se još uvijek nije oglašavao ovim navodima, a kako djeluje veće su šanse da to ponovo uradi neko od Meganine porodice.
 

 

(Avaz)
Pošaljite Facebook komentar