Kim Kardashian otkrila kako se osjeća povodom četvrte prinove

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Kim Kardashian i njen muž Kanye West uveliko se pripremaju za četvrtu prinovu u porodici, te je ona u svom intervjuu u emisiji Jimmyja Falloona pričala o svojoj porodici i njenom stavu o surogat majkama.

arhiv / 24sata.info

"Pomalo je stresno. Kuća je stalno puna, ali čula sam da su roditelji koji imaju četvero djece obično najmirniji roditelji. Osjetila sam veliku promjenu u životu kada sam dobila prvo, pa zatim i drugo dijete. Bilo je dosta teže kada sam dobila i treće", rekla je Kim.
 
Iako će biti veoma zauzeta četvrtim djetetom, Kim je otkrila kako je zadovoljna što se njeno dvoje djece, Saint i North napokon slažu.
 
"North nije bila dobra prema Saint. Ona mora biti toplija i bolja, ali mislim da polako dolazi do toga. Ne povrijeđuje ga niti mu radi nešto ružno, samo ne želi dječake u svojoj sobi", rekla je Kim.
 
Njihovo četvrto dijete je dječak, a termin poroda je zakazan u skorijem periodu. Kim smatra da će četvrta beba upotpuniti njenu porodicu. Jimmyju je u intervjuu otkrila kako se nekad osjeća kao da ona ima dvoje djece a Kanye samo jedno, jer je on još uvijek veoma otvoren i živi život punim plućima dok je ona dosta mirnija.

 

(Klix)
Pošaljite Facebook komentar