Diana je sve znala: Camila i Charles imaju sina?

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šutio je više od pedeset godina, ali sada je progovorio.

Foto: 24sata.info

Simon Dorante-Day (52) iz Australije tvrdi da je tajni sin princa Charlesa (70) i Camille (71). Muškarac, čije je srednje ime Charles, zahtijeva DNK analizu kojom želi dokazati da je u pravu, prenosi Mirror. 
 
Simon se rodio 5.4. 1966. u Hampshireu, a trenutno živi u Australiji. Porodica koja ga je odgojila, posvojila ga je kada mu je bilo svega 18 mjeseci. Muškarac je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina. 
 

Da princeza Diana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997., Simon tvrdi da bi cijeli svijet saznao za njega. 
 
- Vjerujem da je Diana znala da ja postojim i da je 'posložila kockice'. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je to objaviti javno - kaže Dorante-Day. 
 
Posvojila ga je zaposlenica kraljice Elizabete II. (92) i princa Filipa (97), Winifred. Ona mu je mnogo puta rekla ko su mu roditelji. 
 
- Nije mi davala natuknice, govorila mi je otvoreno - kaže Simon koji u posljednje vrijeme javno objavljuje na društvenim mrežama da je sin Camille i Charlesa.
 
Inače, Charles se s princezom Dianom vjenčao 1981., a razveli su se 1996. Charles se 2005. oženio svojom starom ljubavi, Camillom. Diana i Charles imaju sinove Williama (36) i Harryja (34), a Camilla iz braka s Andrewom Parkerom Bowlesom (79) ima kćer Lauru (41) i Toma (44).

 

(24sata.hr)
Pošaljite Facebook komentar