Fanovi kampuju pred bolnicom u kojoj će se poroditi Kate Middleton

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Princ William i njegova supruga Kate Middleton očekuju treće dijete koje bi trebalo da se rodi ovog mjeseca.

Arhiv / 24sata.info

Sina Georgea (4) i kćerku Charlotte (2) Kate je rodila u privatnom krilu “Lindo” londonske bolnice St. Mary pa se očekuje kako će tamo roditi i treće dijete čiji pol par ne želi da otkrije.
 
I ovu trudnoću prate joj ginekolozi Gaj Torpe-Biston i Alan Fertig. U istoj bolnici rođeni su i William i Harry.
 
Obožavaoci kraljevske porodice već kampuju ispred bolnice.
 
"Veoma smo uzbuđeni što smo na mjestu gdje će Kate donijeti na svijet novu kraljevsku bebu", rekli su i dodali kako tamo kampuju dva dana. Ispričali su kako su rođenje Charlotte čekali čak dvije sedmice.
 
"Nije nam hladno", rekla je djevojčica koja čeka rođenje kraljevske bebe.
 
Ispred bolnice niko ne smije da parkira dok se Kate ne porodi, a o njoj se brine 20 ljekara i babica. Obožavaoci ispred bolnice spavaju u šatoru, a uz sebe imaju termose s čajem.
 
“Kate, bićemo ovdje dok se ne porodiš, ali požuri”, poručili su oduševljeni obožavaoci koji tvrde da će se dijete zvati Elizabeth ako bude djevojčica, a ako bude dečko, kažu fanovi, nadjenuće mu ime Phillip. Prema kladionicama vodi žensko ime Alisce, a na vrhu muških imena je Phillip.
 
Iako je tamo rodila, Kate se nikada nije svidjela ta ideja, ali kraljevska porodica ju je na to nagovorila. Ona je htjela da rodi dijete kod kuće, jer bi tako izbjegla gužvu i novinare.
 
“Mislila je da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima bolnice”, ispričali su njihovi prijatelji.

 

(24sata.info / NN)
Pošaljite Facebook komentar