VIDEO & FOTO / Zavirite u dom Sindi Kraford: Porodični kutak na obali okeana za potpuno uživanje!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Supermodel Sindi Kraford otvorila je vrata svog raskošnog doma u Malibuu i progovorila o privatnom životu i dugogodišnjoj uspješnoj karijeri.

Foto: Agencije

Devedesetih je žarila i palila svjetskim modnim pistama, a nakon rođenja sina i kćerke poslovne obaveze je drastično smanjila. Iako i danas u šestoj deceniji života Sindi Kraford i dalje povremeno snima kampanje i odrađuje modne editorijale, najviše vremena posvećuje porodici.

U svoj raskošno uređen dom u Malibuu uvela je snimateljsku ekipu Vogue-a i pri tom odgovarala na 73 kratka pitanja.

U jednom trenutku, Sindi je ekipi Vogue-a pokazala svoju radnu sobu, koja je ukrašena s nekoliko nezaboravnih fotografija snimljenih tokom njene bogate karijere.

I dok radnu sobu krase njene kultne fotografije u kuhinji se nalaze uramljeni crteži njene djece, danas 15-godišnje manekenke Kaje i 18-godišnjeg Preslija.

Oboje su krenuli njenim stopama, a dok je Presli nosio Moskinovu reviju, Kaja je na dobrom putu da i sama postane supermodel.

Iza sebe već ima dvije bjuti kampanje za modnu kuću Marka Džejkobsa za koju je dizajnirala i torbicu, i nekoliko prestižnih modnih kampanja.

Sindi je otkrila i tajnu svog srećnog 19-godišnjeg braka s Randeom Gerberom, bivšim modelom i vlasnikom klubova, a danas suvlasnikom brenda tekile Casamigos, koju je prije četiri godina osnovao s prijateljem Džordžom Klunijem i početkom ovog ljeta prodao za vrtoglavih milijardu dolara.

"Znate, Rande i ja se i dalje jako sviđamo jedno drugom i vodimo računa da zajedno provodimo većinu vremena", priznala je Sindi koja još uvijek ima zanosnu figuru po kojoj je bila poznata, prenosi Tportal.

Iako ova atraktivna zgodna može da obuče šta god poželi, za Vogue je otkrila da ipak postoji jedan odjevni predmet koji nikad ne bi stavila na sebe, a to je – krop top.

Svoj stil opisala je kao kalifornijski ležeran, a najprijatnije se osjeća u svakodnevnoj uniformi - farmerkama i bijeloj košulji.(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar